100% flexibiliteit met steel framed architecture

Sanne Eekel, architect, Blok Kats van Veen architecten

Uniek design

Lofthome is een flexibel en innovatief woonconcept dat is opgebouwd uit geprefabriceerde staalbouw componenten. Elke Lofthome is op maat gemaakt en dit wordt vastgelegd met een uniek designnummer. Alle Lofthomes zijn extreem goed geïsoleerd en zijn uitgerust met een zeer energie efficient verwarmings- en koelingssysteem. Elk Lofthome is naar persoonlijke smaak en wensen te ontwerpen, en daarmee uniek.

Video Lofthome

Bekijk hieronder de video over Lofthome.

Levensloopbestendig wonen

Lofthome is een woning van staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm – met een minimalistische industriële uitstraling. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen naderhand verplaatst of weggehaald worden. Lofthome is daarom levensloopbestendig en past zich aan elke levensstijl of -fase aan.

Bekijk hieronder enkele gerealiseerde Lofthomes.

Download de brochure over lofthome →

Neem een kijkje in een Lofthome

In november 2020 is de Lofthome van Quirine Dekker en Martijn Bos in Hengelo uitgeroepen tot Duurzaamste Huis van Nederland. Ze laten in de video hieronder hun woning zien.