Nieuws

Inloopevent Parijsch op zaterdag 1 april

Wil je alles weten over de Architectenkavels en welke kavels nog beschikbaar zijn? Kom op zaterdag 1 april tijdens de Open Huizen Route langs in Parijsch! Van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in het Atelier.

Lees meer

Eerste kavel van de laatste fase verkocht!

Goed nieuws! De eerste kavel van de laatste fase van Architectenkavels is verkocht. We zijn zeer benieuwd naar de bouw en het resultaat van deze prachtig ontworpen woning.

Lees meer

Inloopmiddagen op 23 & 30 november

Wil je meer weten over Architectenkavels en wonen in Parijsch? Het team van Parijsch staat op woensdag 23 & 30 november tussen 14.00 en 17.00 uur voor je klaar in het Atelier in Parijsch (Prijsseweg 14 A3 in Culemborg). Kom je ook langs?

Lees meer

Kom kijken tijdens de Parijsch Experience op 1 oktober

Afgelopen maandag is het eerste plan gepresenteerd aan het kwaliteitsteam en wederom ziet het er fantastisch uit! Dit betreft een prachtig toekomstgericht ontwerp waarbij er ook op de begane grond gewoond kan worden.

Lees meer

Architectenkavels fase 3 nu in verkoop

Ben je op zoek naar een plek met veel natuur en alle ruimte om jouw droomhuis te verwezenlijken? Pak nu je kans! De verkoop van de 7 Architectenkavels in Sporthelden West, Parijsch is gestart.
Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 19 april 12.00 uur.

Lees meer

Sneak preview Fase 3

De sneak preview van Archtitectenkavels was een succes! Na een lange periode gesloten te moeten blijven met het Atelier, mochten we weer open.

Lees meer
1 2 3 5