Nieuws

Terugblik inloopavond

13 september

Lees meer

Inloopavond 31 mei Kavels & Cava

Wil je alles weten over wonen in Parijsch en welke kavels beschikbaar zijn? Kom op woensdag 31 mei tijdens de Parijsch inloopavond langs! Van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom in Atelier Parijsch.

Lees meer

Inloopevent Parijsch op zaterdag 1 april

Wil je alles weten over de Architectenkavels en welke kavels nog beschikbaar zijn? Kom op zaterdag 1 april tijdens de Open Huizen Route langs in Parijsch! Van 11.00 tot 15.00 uur ben je van harte welkom in het Atelier.

Lees meer

Eerste kavel van de laatste fase verkocht!

Goed nieuws! De eerste kavel van de laatste fase van Architectenkavels is verkocht. We zijn zeer benieuwd naar de bouw en het resultaat van deze prachtig ontworpen woning.

Lees meer

Inloopmiddagen op 23 & 30 november

Wil je meer weten over Architectenkavels en wonen in Parijsch? Het team van Parijsch staat op woensdag 23 & 30 november tussen 14.00 en 17.00 uur voor je klaar in het Atelier in Parijsch (Prijsseweg 14 A3 in Culemborg). Kom je ook langs?

Lees meer

Kom kijken tijdens de Parijsch Experience op 1 oktober

Afgelopen maandag is het eerste plan gepresenteerd aan het kwaliteitsteam en wederom ziet het er fantastisch uit! Dit betreft een prachtig toekomstgericht ontwerp waarbij er ook op de begane grond gewoond kan worden.

Lees meer
1 2 3 5