Drie optie overeenkomsten getekend

Vorige week zijn er drie optie overeenkomsten ondertekend voor de Architectenkavels! We willen de nieuwe optanten van harte feliciteren. Voor hen staat nu een inspirerende en leuke tijd te wachten.
Ze gaan nu namelijk samen, met de door hen gekozen architect, aan de slag met het ontwerp van hun droomhuis.

Heb jij ook interesse in een kavel en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We geven je graag meer inspiratie en inzicht in de kosten voor het bouwen van een woning.

Forest Home Global Architects

Hoeveel kost een Architectenkavel?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de kavel. De kavels zijn er vanaf €198.000,- tot €386.100,-. De kosten voor het bouwen van een woning zijn afhankelijk van het ontwerp en de huidige bouwkosten. Hieronder kan je een indicatie van de kosten bekijken van een aantal ontwerpen van Global Architects.

Bekijk inspiratiewoningen met prijsindicatie

Inspiratiewoning | House with a view

Global Architects

Deze moderne en stoere ‘House with a view’ is geïnspireerd op de kenmerkende architectuur van Nederlandse boerderijen met herkenbare lange zadeldaken. De materialen die ze in die tijd voor de bouw gebruikten, kwamen uit de directe omgeving, zoals hout, klei, riet en stro.

De woning heeft een open en ruimtelijke plattegrond, met aan de open topgevel van glas een mogelijkheid tot het maken van een vide. Hierdoor ontstaat er in de woning een prachtige lichtinval die het open karakter van de woning extra benadrukt. Tevens kan je door de topgevel genieten van het uitzicht op het prachtige landschap in de omgeving.

Inspiratiewoning | Lofthome

Blok Kats van Veen architecten

‘Lofthome’ is een flexibel en innovatief woonconcept dat is opgebouwd uit geprefabriceerde staalbouw componenten. Alle Lofthomes zijn extreem goed geïsoleerd en zijn uitgerust met een zeer energie efficiënt verwarmings- en koelingssysteem. Elke Lofthome is uniek en naar persoonlijke smaak en wensen te ontwerpen.

Lofthome is een woning van staal, glas en hout. Duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm – met een minimalistische industriële uitstraling. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is. Draagmuren ontbreken, dus binnenwanden kunnen verplaatst of weggehaald worden. Lofthome is daardoor een levensloopbestendig en past zich aan elke levensstijl of -fase aan.

Interesse in een Architectenkavel?

Wil jij je droomhuis bouwen of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de makelaars voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Brecheisen
Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 030 – 23 311 34

Weeda en Jellema
Zuiderwal 42, 4101 EK Culemborg
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 0345 – 516 666

Van Kessel Kroezen
Varkensmarkt 3, 4101 CK Culemborg
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 0345 – 522 522