Architectenkavels fase 3 nu in verkoop

Ben je op zoek naar een plek met veel natuur en alle ruimte om jouw droomhuis te verwezenlijken? Pak nu je kans! De verkoop van de 7 Architectenkavels in Sporthelden West, Parijsch is gestart.
Inschrijven is mogelijk tot dinsdag 19 april 12.00 uur.

Bouw je droom

Uniek en vrijstaand wonen, in een omgeving waar de natuur hoog in het vaandel staat. De ligging, contouren en thema’s liggen per Architectenkavel vast, maar verder geniet je van de vrijheid om je eigen woning te ontwerpen en bouwen.

Bekijk de ligging van de 7 Architectenkavels, die nu in verkoop zijn, op de kavelkaart en neem de verkoopdocumentatie door. De kavels variëren in oppervlakte van 461 m² tot 882 m² en zijn er vanaf € 437.950,-.

Naar de online verkoop →

Loting

Vanwege de grote belangstelling voor de Architectenkavels, is besloten om de kavels toe te wijzen op basis van loting via de notaris. De loting zal plaatsvinden nadat de inschrijftermijn is verstreken (ná dinsdag 19 april 12.00 uur). Heb je een kavel toegewezen gekregen? Dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Indien je geen kavel toegewezen hebt gekregen, sta je automatisch op de reservelijst.

Stel je vragen & ontmoet de architecten

Een eigen woning ontwerpen en bouwen is een leuk en spannend avontuur, waar veel bij komt kijken. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je vragen hebt. Het team van Architectenkavels en de aangesloten architecten staan op vrijdag 15 april en maandag 25 april tussen 14.00 en 16.00 uur voor je klaar in het Atelier in Parijsch. Laat je het ons vooraf weten als je langskomt en op welke dag? Dan reserveren we een half uur voor je.

Aanmelden inloopmoment →