Ontmoet je architect

Heb je interesse in een kavel en wil je graag kennismaken met jouw favoriete architect ? Op maandag 5 oktober komen de vier architecten op locatie. Tussen 16.00 tot 17.00 uur kan je één van de architecten ontmoeten in het Atelier Parijsch.

Je bent ook van harte welkom als je nog geen voorkeur hebt voor een architect.

Meld je hieronder wel even aan, dan zorgen wij dat iedereen voldoende ruimte en tijd heeft,

Kies een architect

en  Meld je aan »

Maarten Terberg van EVA

Ik ben Maarten Terberg, architect bij EVA uit Utrecht. Wij houden van duurzame gebouwen die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt. Soms sober, soms meer uitgesproken, maar altijd met karakter. Karakter doordat de ruimte of het gebouw je raakt, uitdaagt of inspireert. Eigentijdse architectuur, sprekend maar ingetogen.

Lees meer over Maarten »

Jenny van ZILT architecten

Ik ben Jenny van Heeringen, partner bij ZILT architecten. Samen met Rindert Gerritsma zijn wij een architectenbureau dat zich bezig houdt met diverse opdrachten van verschillende schaalniveaus. Architectuur en interieur zijn voor ons één geheel en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarbij speelt ruimtelijkheid en licht een grote rol. Door middel van vides en doorkijkjes ontwerpen we een sculpturaal geheel waarbij beneden en boven, binnen en buiten met elkaar verbonden zijn.

Lees meer over Jenny »

Sanne van Blok Kats van Veen Architecten

Ik ben Sanne Eekel, architect bij Blok Kats van Veen architecten (BKVV). Wij koesteren duurzame bouwmaterialen en vernieuwende efficiënte bouwtechnieken. Zo zijn wij de ontwerpers van Lofthome, een energiezuinige woning van staal, glas en hout. Perfect voor een Architectenkavel. Het biedt een optimaal wooncomfort en een ruimtelijk groots en transparant leefklimaat dat voor 100% flexibel indeelbaar is.

 Lees meer over Sanne »

Arthur van Global Architects

Ik ben Arthur Nuss, architect bij Global Architects uit Den Haag. Wij proberen je altijd te verrassen met verfrissende ontwerpen en ideeën. Met natuurlijke materialen weten we verschillende stijlen te ontwerpen waar je je prettig, vrij en comfortabel in voelt.

Lees meer over Arthur »

Meld je aan en ontmoet jouw favoriete architect