Thema's Architectenkavels

In de wijk Sporthelden West in Parijsch, Culemborg vind je op diverse plekken de Architectenkavels. Iedere plek heeft een eigen thema. Zo krijgt iedere plek écht zijn eigen uitstraling door de architectuur en sfeer.

Binnen ieder thema zijn bepaalde richtlijnen opgesteld qua beeldkwaliteit en architectuur, maar de overkoepelende uitstraling is een hedendaagse en moderne architectuur.

Lees hieronder meer over de diverse thema's. Uiteraard helpen we je graag om in jouw reis naar je droomwoning!

Ontdek de thema’s

Thema Wonen achter groene hagen

De kavels G29, G30, S61 en S62 zijn gelegen achter de wilde, hoge en groene hagen. De woningen in dit thema worden licht van kleur en krijgen een frisse uitstraling die mooi contrasteert met de hagen.

Bekijk thema Wonen achter groene hagen →

Thema Wonen langs de bomenlaan

De Architectenkavels G 28 en G31 zijn gelegen aan een mooie bomenlaan. Hier woon je prachtig aan de rand van het gebied en heb je uitzicht op bomen.

Bekijk thema Wonen aan de bomenlaan →

Thema Wonen aan de Prijsseweg

De woning richt zich op het historische lint. Een vaste hoekverdraaiing t.o.v. de Prijsseweg, overhoeks op de rooilijn gepositioneerd. De gevel dient als een voorgevel te worden beschouwd en oriënteert zich naar de Prijsseweg met een vaste positie waardoor de ‘loodrechte’ afstand van de voorgevel tot de voorgevel(s) van de naastgelegen woning(en) gelijk is.

Thema’s uit voorgaande fasen

Thema Wonen aan het hof

(uitverkocht)

De eerste 10 Architectenkavels zijn gelegen aan het hof aan de Prijsseweg en naast het Atelier in de wijk Parijsch. Er zijn al een aantal ontwerpen gemaakt voor de kavels aan het hof en de eerste kavel wordt zelfs al bewoond.

Alle Architectenkavels aan dit hof zijn verkocht.

Bekijk thema Wonen aan het hof →

Thema Wonen aan water en groen (uitverkocht)

Kavel L65 t/m L69 & M70 t/m M72 zijn gelegen aan het water en het groen. Een prachtige plek om te wonen aan de zuidkant. Denk bij deze kavels aan een open karakter met grote raampartijen en glazen gevels.

Alle Architectenkavels aan water en groen zijn verkocht.

Bekijk thema Wonen aan water en groen →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een kavel

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.